Θεραπεία και χαλάρωση

Scroll down icon

Στην άνεση του δωματίου σας


Χαλαρώστε στο Αργοστόλι
σε ξενοδοχείο με υπηρεσία spa σε δωμάτιο

Η θεραπεία του μασάζ είναι κάτι περισσότερο από μια χαλαρωτική “προσωπική στιγμή” . Σπουδές συνεχίζουν να αποδεικνύουν τα φυσικά και σωματικά οφέλη έστω και μιας θεραπευτικής συνεδρίας μασάζ .

Το μασάζ βελτιώνει την ευελιξία και την κυκλοφορία του αίματος, προσφέρει ανακούφιση από το στρες και ζωτικότητα, επιδράσεις οι οποίες παραμένουν στο σώμα για αρκετό καιρό μετά το τέλος του μασάζ.

Υπηρεσίες μασάζ

Deep Tissue Massage


60min – 50 euro

Εστιάζει στις βαθύτερες μυϊκές ομάδες, που είναι δύσκολο να προσεγγίσει ένας θεραπευτής με συμβατικές τεχνικές μάλαξης. Εφαρμόζεται σε πληθώρα περιπτώσεων, όπου τα αίτια ενοχλήσεων προέρχονται από “κρυμμένες” μυϊκές ομάδες του σώματός, οι οποίες βρίσκονται προστατευμένες κάτω από μεγαλύτερες, (όπως στην πλάτη για παράδειγμα).

Relaxation Massage


60min – 50 euro

Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της μυϊκή κόπωσης και φυσικής εξάντλησης. Αποφέρει βαθιά χαλάρωση, απαλύνει τον πόνο και βοηθά στην ανανέωση του κουρασμένου δέρματος. Παράλληλα ενεργοποιεί την λεμφική κυκλοφορία που έχει σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών του ανθρώπινου οργανισμού.

Aromatherapy


60min – 50 euro

Αποτελεί μια ξεχωριστή νότα καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των αιθέριων ελαίων (με δυνατότητα επιλογής) και των ιδιαίτερων τεχνικών μασάζ που χρησιμοποιούνται. Πρόκειται για ένα συνδυασμό χειρομαλάξεων που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα.

Body Scrub & Hydration


45min – 45 euro

Aπολαύστε τα οφέλη του body scrub για το σώμα. Η εφαρμογή του απομακρύνει τα νε-κρά κύτταρα της επιδερμίδας αφήνοντάς τη ενυδατωμένη, λεία & απαλή, περιορίζει την έκκριση σμήγματος, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και βελτιώνει την κυκλοφορία.

Thai Massage


120min – 90 euro

Εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές του γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων .Ο θεραπευτής εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές του σώματος (σύμφωνα με την αρχαία Ταϋλανδέζικη παράδοση και κείμενα) με σκοπό να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ενέργειας που ρέει διαμέσω αυτών.

Back, neck & shoulders


30min – 30 euro

Aυτή η θεραπεία καταπραΰνει την ένταση που έχει συσσωρευτεί στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους σας, έπειτα από μια αγχώδη και απαιτητική ημέρα, απλώς εξαφανίζεται.

Ζητήστε διαθεσιμότητα

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο